het leven is soms zo raar
nooit staan er antwoorden klaar
want eigenlijk weten wij niets
paranomaal is ook zoiets
mensen vinden het vreemd getover
maar niemand weet er iets over
bijvoorbeeld het lezen van gedachten
mensen weten niet wat te verwachten
zodra het over aura's gaat
en jij tegenover iemand staat
krimpen ze in elkaar
want ze zien paranomaal als een gevaar
maar wat ze altijd vergeten
is dat ze niets weten
hoe kan iemand rust voelen
terwijl hij niet weet wat ze met rotzooi bedoelen
zelf raak je er wel aan gewend
maar ooit komt dat moment
van nog een laatste traan
en dan is het ook met jou gedaan