Ik dacht dat ik jou gebruikte,
Maar ik wou enkel van je houden,
En je geen pijn doen,
En dan heb ik ook nooit gedaan,
Of wel?
Maar nu blijk dat jij mij gebruikte,
Gewoon om te zien of het leuk was,
Zo eens 'anders' willen zijn,
Nee zo gaat het niet,
Jij bent degene die van mij gebruik heeft gemaakt,
Van mijn liefde..
Maar ik denk wel dat je,
In het begin echt van me hield..
Maar je bent me eigenlijk helemaal niet waard,
Niet dat dat nu nog wat uitmaakt,
Maar ik zag je echt graag,
En jij was degene die van mij gebruik heeft gemaakt,
Van mijn goedeid.
Liefde maakt blind zegge ze wel eens,
Voor ene die keer hebben ze eens gelijk.
Ik dacht echt dat je anders was,
Ik had nooit verwacht dat je zoiets zou doen,
Mijn beeld van jou was anders,
Anders dan de werkelijkheid,
Maar dat je zo zou zijn,
Dat je zoiets zou doen..
Nee, ik snap het niet,
Maar alles word me plots wel helderder..
Je hebt misbruik van me gemaakt,
Van mijn liefde,
Van mijn goedheid..
Mijn vertrouwen bedrogen,
En mijn hart gestolen,
Je hebt het nog steeds,
Ik wil het terug!!
Alsjeblieft?
Je hebt me kapot gemaakt..