verliefd op jou
verliefd op jou waar ik zo van hou
maar de angst om iets met je tebeginnen is groot
ik heb nooit gevoel gehad voor een andere man
jij zet mij soms in vuur en vlam
verliefd op jou
ik weet niet goed wat ik moet doen
want in dit opzicht ben ik nog groen
verliefd op jou
mijn hart slaat over als je naar me kijkt
geef mij nu nog wat tijd
tijd om tekiezen en achter komen dat ik echt veel van je hou
patrick ik blijf je trouw als vriendschap of meer de tijd zal het weten ook weet ik het nog niet