Lieve nici, het doet me pijn
niet bij je te kunnen zijn
Het ligt niet aan jou of aan mij
dat weten we allebij
het kaartje was het minste wat ik voor je kon doen
zo als wij weten niet alles draait om poen
Maak er een leuke dag van
maar dat was je ook zeker wel van plan..
ik zal er altijd voor je zijn
ben altijd aan je zij
ik voor jou en jij voor mij
laten we hopen dat dit de eerste en laatste
verjaardag is die we neit samen kunnen vieren
maar we halen het zeker wel in en dan gaan we extra veel plezieren
lachen zoals vroeger om bijvoorbeeld zoon ootoo als die van pjotter.. ghe
ik zou echt wensen dat ik er voor je kon zijn morgen
maar maak je geen zorgen
ik ben er ook wel, niet letterlijk maar je weet wat ik bedoel.
Lieve meid ik hou van je
Hele fijne dag
en een hele dikke kus en knuffel!!
Meissie