LIEVE NICI,
toen we elkaar voor de eerste keer zagen,
wisten we meteen dat we elkaar lagen.
We zijn bijna gelijk,
denk maar aan de dijk.
Ben blij dat ik jou heb mogen leren kennen,
hoewel , het is wel wennen.
Iemand waar je meteen wat om geeft,
meteen vriendschap dat leeft.
Soms hebben we het zwaar,
ma we lachen en huilen met elkaar.
Je ben mijn zusje, vriendin en mijn beste maatje,
die auto van pjotter is echt een slaatje.
Twee handen op 1 buik , twee zielen een gedachten,
wat staat onze vriendschap ons nog te wachten.
Ik zal er altijd voor je zijn,
in liefde , geluk, verdried, en ook de pijn.
Jij en ik zijn een,
zoals wij zijn er geen.
Als ik wat voor je kan doen laat het me dan weten,
en zal ik het niet vergeten.
Neem mijn hand en loop met me mee over het pad van de oneindige vriendschap.
Meid ik hou van je,
Dikke kus en knuffel
Daisy