Ik gaf je een kans,
Omdat ik dacht dat je die waard was,
En mij ook,
Maar je blijk anders te zijn,
Ik ook,
We waren bijde anders,
En jij was mij eigenlijk niet waard,
Maar ik zag je graag,
En het maakte me niet uit, want ik gaf om je,
Ik zag je graag,
Al had ik je gemakkelijk kunne late zitten,
Voor een beter iemand,
Ik bleef altijd maar lief,
En vergaf je alles,
Ik verborg mijn jaloezie,
Ik was te goed voor je.
Je hebt me laten zitten,
Maar ik denk dat je me nog wel graag ziet,
Stiekem hoe je nog enorm veel van me.
Ik heb gehoord dat je het gewoon eens wou proberen,
Ik vergeef je dat,
Mijn goede wil,
Té goed voor jou..
Maar ik weet dat je me cht graag zag,
En dat je me totaal niet waard bent.
Kom niet nog een kans vragen,
Ik gaf er gistre nog één,
De laatste dus vergeet het,
Ik vind wel iemand anders.