Ik herinner me niet je zachte
blik als je luid
mijn naam zweeg, als wat
je zegt is niets dan stilte, weet
niet meer hoe dat klinkt, vergeten
hoe het voelde met mijn
hoofd tegen je rug, te liggen
in de stilte, ben vergeten
wat ik dacht, en weet
niet hoe ik je noemde
of wat ik voelde was wel echt