...
waarom moeten mensen het zichzelf altijd zo moetlijk maken
terwijl ze andermans gevoelens alleen maar pijnlijk raken
ik probeer mensen uit te leggen hoe het werkt
maar de vraag is of je het dan ook merkt
ik doe mijn best voor iedereen
maar bij mij doet het er geen
ik geef toe dat het leven niet makkeijk is
maar ik neem aan dat je dat al wel wist
mensen die alles verdraaien , mensen die de waarheid niet durven te spreken
mensen die het leven niet snappen
kunnen er maar beter mee kappen
leven is een continu proces, en je moet het leren les voor les
als je dat niet doet kom je nooit tot je doel wat je heb
je moet er voor gaan
maar dan wel over de waarheids baan
er zijn mensen die gewoon bang zijn voor de waarheid
tot mijn spijt
ik ken ook van die mensen
en ik zou ze wel wat anders wensen
maar eigenlijk doen ze het zich zelf aan
dus laat ik ze maar gewoon gaan