VOOR....
ik ken je net maar eigenlijk ook al heel lang
wees niet bang
dat wat wij hebben met elkaar
is misschien raar
maar het is iets dat me moeten koesteren als een kind
wat een ander er ook van vind
dit is ons gegeven
en we zullen er zuinig me moeten leven
ik wil jou nooit meer kwijt
dat is een feit
jou gedachten in mijn gedachten
misschien is dat wel om onze pijn te verzachten
als ik aan je denk
is het als een geschenk
een geschenk van liefde , warmte en vertrouwen
is dat de basis waar we op bouwen
ik zal er altijd voor je zijn
in liefde geluk verdriet en ook de pijn
de gedachten aan jou
geeft mij bescherming tegen de kou
jou warmte vult mijn kilte
jouw woorden vullen mijn stilte
als ik wat voor je kan doen, zeg het me dan
en ik zal doen wat ik kan!