lieve Michel,
ik ken je al een heletijd, was je kwijt, maar heb je pas weer gevonden.
ik weet het we zijn aan elkaar gebonden.
jij hebt je vriendin en ik mijn vriend,
maar zij geeft jou neit wat je verdiend en hij mij niet.
we hadden toen iets, maar eigenlijk ook niets.
we wiste niet wat we wilde, toen raakte ik je kwijt
tot mijn spijt.
maar ik ben verder gegaan in mijn levensbaan.
zonder jou maar met hem,
ik weet dat ik je ken,
maar zij doet je te veel pijn, ze wil niet meer bij je zijn,
ik wel, wil er altijd voor je zijn.
of we nu iets hebben of niet, ik hou toch wel van je
dat weet je.
toen ik je gister weer voor het eerst prak in een hele lange tijd,
wist ik wat ik al die tijd miste.
jou jou humor jou woorden jou warmte, onze gesprekken.
jou gewoon, ik weet dat jij net zo blij bent mij weer terug te hebben als jij mij, maar weet dat het dit keer bij vriendschap blijft.
ik wil het niet nog een ker riskeren je kwijt te raken, daarvoor ben ik te blij je te hebben.
Michel laat je niet op je kop zitten door haar,
maar volg je hart, want dat is de start naar jou ware die je dan vanzelf tegen gaat komen.
als er iets is laat eht me dan weten en ik zal kijken wat ik voor je kan doen.
Lieverd!
Ik hou van je met heel mijn hart en ziel,
ik wil je neit meer missen,
hele dikke kus en knuffel voor jou!