vrijheid had ze nodig maar heeft ze nooit gekregen
ze had haar gevoelens altijd maar verzwegen
in een wereld vol vrijheid wilt ze leven
en het echte leven op aarde opgeven
alle problemen en die dingen opgeven
en in de wereld volvrijheid leuke dingen beleven
maar 1 ding vergeet ze, dat haar vrienden voor haar zijn.
maar helaas ziet ze dat niet door al die verschrikkelijke pijn.
maar meid probeer die pijn te overwinnen
en met een nieuwe start beginnen.
maar ik kan je niet tegenhouden en is tenslotte jou leven
alleen hoop ik dat je deze slechte periode kan oveleven...