Ik wil bij jouw zijn,
elke dag dat ik jouw niet zie doet het pijn.
ik kijk ik jouw ogen en jij in die van mij,
zie ik in jouw ogen wat anders dan jij?
Ik kijk naar jou met heel mijn hart,
die lieve lach van jouw is perfect voor een meisjeshart.
We praten wel met elkaar maar daar blijft het ook bij,
toen jij mij hand vast hield ik was dolblij.
Ik dacht bij deze jongen wil ik zijn,
wanneer krijg ik van jouw het sein.
Zie je niet dat ik de hele tijd al naar je lach,
de dag dat jij mijn hand pakt dat is een topdag.
Hoe moet ik het jouw duidelijk maken dat ik bij je wil zijn,
maar kijk uit ik heb een hart van porselein