De grijze ochtendnevel
Maakt plaats voor een streepje zon...
De rondfladderende vlindertjes in mijn buik
herinneren mij aan hoe het ooit begon.
De vogeltjes fluiten luider dan ooit tevoren...
Want vandaag vieren we samen
Hoe ik aan jou mijn hartje heb verloren.