Ze heeft zoveel pijn en zoveel verdriet
maar zoveel verdriet dat kan bijna niet
Ik wou dat ik haar een beetje van mijn kennis zou kunnen geven
zodat ze niet meer zo over haar examen hoeft te beven
Ik wou dat ik haar een beetje van mijn vreugde zou kunnen geven
zodat ze niet meer zo hoeft te pruilen en te huilen
Ik wou dat ik haar een beetje liefde zou kunnen verlenen
en dat ze mij daarna in haar armen zou nemen