Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Ik droomde jouw naam
ik droomde jouw naam
in felgekleurde vlammen
gedwee likte ik de hitte
van iedere letter
een voor een
de blaren negerend
poogde ik mijn verlangen te blussen
maar het vuur laaide weer op
telkens
hoger en hoger
de rook werd gitzwart dik
niet op een onprettige manier
vulde het mijn bestaan
verblindend
tot mijn ogen zich brandend openden
ik keek
naar jou
voelde zachtjes de warmte
van jouw adem
langs mijn wang glijden
als een zonnestraal
op de eerste lentedag
zo was het goed
ik was wakker
maar droomde verder
zo
was het goed
Reacties op dit gedicht
Tom Witvis vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Lily May Parker
:
Maandag, januari 19, 2009 15:13
erg mooi dit Steve, graag gelezen vriend
kus
Lily May
Over dit gedicht
Auteur:
Tom Witvis
Gecontroleerd door:
Marina
Gepubliceerd op:
19 januari 2009
Thema's:
[Dromen]
[Delen]