Bier is ongezond zeggen veel mensen.
Maar ik zou geen andere drank kunnen wensen.
Van bier wordt je weleens dronken.
Daar moet je niet mee pronken.
Bier maakt je dik.
Als je te veel drinkt krijg je de hik.
Een biertje is goed voor de ontspanning.
Maar als ruzie zoekt maakt dan maar een andere planning.
Maar drinkt niet elke dag.
Want dan wordt het lopen een zigzag.
Je bent een grote prater.
Krijg maar geen kater.
Want dan kan je weleens vallen.
En krijg je onder je ogen wallen.
Neem gerust bier.
Maar wel voor plezier.
Waar je ook bier drinkt thuis of uit.
Maak je als thuis niet te veel geluid.
Maar laat bier je leven niet kapot maken.
Daar moet wel voor waken.
Maar toch blijft bier lekker.
Maar je kan niet tegen gemekker.
En als het een keer fout gaat.
Is het vaak te laat.
Kom door bier niet in de goot.
Want dan weegt het leven zo zwaar als lood.