Vertrouwen
is een woord
waar men op kan bouwen
zoals het hoort
Toch
niet bij iedereen
en nog
is er niemand ooit alleen
Vertrouwen
behoort tot het leven
iets om op te bouwen
dat toch niet iedereen kan geven
Altijd
zal er iemand zijn
dat is een fijt
groot of klein
Vertrouwen
is een werkwoord
om op te bouwen
heel ongestoort
Wetend
dat het moeilijk is
heel vaak vergetend
loopt het ook wel eens mis
Vertrouwen
een grote les
waar men op leert bouwen
met af en toe het achterbakse mes
Lerend
hoe er mee om te gaan
gevoelens beherend
in een verder voort bestaan
Vertrouwen
voor ieder een andere zaak
en toch blijft men er op bouwen
en blijft het in de maak