Ik hou van je als van een sterre,
wiens licht kwam van alzoverre.
In de nacht van mijn leven bleef
ik om je geven.
Want de gedachte aan jou doet de
liefde in mijn hart ontwaken.
Daarom stuur ik jou mijn dromen van
wat kan zijn, in de hoop dat dat genoeg
is om een leven te vullen.