Lieve pap.
Is het gemeen als ik zeg dat ik niet altijd aan je denk,
Het wil niet zeggen dat ik je niet mis,
Ik ben ook nog wel verdrietig,
Maar niet op elk moment.
Er is zoveel gebeurd,
Je bent er niet bij geweest,
Je weet niet hoe ik nu ben,
Dat mis ik het meest,
Ik wou dat je zij dat ik het goed doe,
Dat ik een leuk meisje ben,
En dat je tegen me zij,
Ik ben blij dat ik dat meisje ken,
Dat is mijn dochter,
Waar ik heel veel van hou,
Die zal ik altijd helpen,
Als zij stond, in de kou.
Ik weet niet eens meer hoe jij er uit ziet,
Eigenlijk weet heel weinig meer,
Ik kan je niet meer herinneren,
Dat doet heel zeer.
Ik weet wel dat je een lieve papa was,
Mijn papa wel te verstaan,
En dat ik heel graag,
Met jou in het leven had willen staan.