Haar moeder zal voor haar klaarstaan in slechte tijden
Maar eens zal ze haar eigen leven moeten leiden
Leren op haar eigen benen staan
En samen met haar man ervoor gaan
Maar tot die tijd zal haar moeder er voor haar zijn
Ze zal haar troosten en ze verzacht de pijn