Nog nooit eerder
Had ik zoveel pijn
Nog nooit eerder
Ben ik zo verraden
Hoe kan je mij dit aandoen?
Na alles wat we hebben meegemaakt
Hoe kan je jezelf dit aandoen?
Als je denkt aan onze tijd samen
Je doet me pijn
Met de dingen die je zegt
Maar je doet me meer pijn
Met de leugens die je me geeft
Keer op keer
Loog je mij voor
Wat was je reactie erop?
‘’het was een verkeerde voorspelling’’
Luister nou is naar wat je zegt
Is dit in jou hoofd nou echt normaal?
Luister naar jezelf
En sta versteld, waarvan ik versteld sta
‘’in 1 dag mijn gevoel voor jou weg en voor hem gekomen’’
Sure..
‘’ik zal voorlopig niet met iemand zoenen’’
De dag erna zoen je met hem..
‘’ik zie je als m’n toekomstige echtgenoot’’
Vandaar dat je nu met hem gaat
‘’je bent alles voor me en dat zal je altijd blijven’’
Ik merk het
Je zegt tegen mij dat je blij bent van me af te zijn
Ik kan niet geloven wat ik hoor
Je zegt dat de helft van de tijd gezeik hadden
Ik kijk terug op mijn beste jaar ooit…
Je wilde vrienden blijven
Ik vertelde jou dat ik dat niet kon
En zei dat je me kwijt was
Jou reactie: ‘’oke’’
Wat is dat nou?
Je krijgt reacties als:
‘’goed dat je voor jezelf gekozen heb’’
Ik krijg reacties als:
‘’hoe kan ze dit maken & dit is echt niet normaal’’
Ik weet van mijn kant af wat ik vertel
Maar wat vertel jij ze dan precies?
Want als je zo’n reactie krijgt..
Vind ik dat wel erg bizar
Het is geen menselijke reactie
Als je te horen krijgen wat jij me hebt geflikt
Om daarop te zeggen ‘’goed dat je voor jezelf gekozen hebt’’
Dan vraag ik me dus af wat jij ze precies verteld…
Ik dacht dat wij voor altijd waren
Ik dacht dat je net zoveel van mij hield
Als dat ik onwijs veel van jou hield
Maar ik had het mis
Je hebt me verraden
Je hebt me bedrogen
Je hebt me gekwetst
Ook al doet het nog zo’n pijn
En wil ik het ook echt niet
Je bent me verloren
Je bent me kwijt
En volgens mij
Ben jij
Er gewoon
blij mee
Hoe kan je me dit aandoen?