Hoi Liefje,
Het zomergevoel begint te komen,
daar mocht ik de hele winter al van dromen.
Lekker s'morgens het zonnetje binnen,
een vrolijke dag ga je dan beginnen.
Dan ben je vrolijk, dan ben je blij,
een heerlijk gevoel geeft dat mij.
Hopenlijk schijnt morgen het zonnetje weer,
want dan zie ik mijn liefje lekker weer eens een keer.
Maar staat het zonnetje niet aan de lucht lieve schat,
dan zal ik voor je schijnen, dan weet je dat.
Schijn jij dan ook een beetje voor mij ?
Dan zijn we samen weer blij.
Dikke kus van jou.........meisje en tot morgen,
ut zonnetje zal schijnen heb geen zorgen.
Liefs xxxxxx Jou Jen IHVJ