het is dat de afstand tussen ons groter wordt,
soms moet ik je gewoon even spreken ookal is het kort.
Ik voel het; ik raak je kwijt
ik moet je even zien ookal is het voor korte tijd
Soms wou ik dat ik je nooit had ontmoet
want echt niemand weet wat je allemaal met me doet
Zonder jou had mn leven misschien een stuk makkelijker geweest
maar toch hou ik van jou het allermeest
Al dat denken aan jou doet me pijn
want ik weet gewoon dat ik nooit bij jou zal zijn
Toch ben ik blij met jou in mijn leven
ik heb nog nooit zo veel om iemand gegeven
Ik spreek je de laatste tijd bijna niet meer
maar toch blijf ik van je houden ook al doet het zeer