Wanneer ik meen dat jij er bent
En denk je stem te horen
Geluiden van jou
De dingen die je zegt
En alles wat ik hoop
Dat erachter zit
Alles hoe je bent
Zo hou ik van je
Zo hoop ik op meer
Meer van jou
Je kan mijn hart niet meer verlaten
Heel even misschien
Wanneer ik aan je denk