Jij lerares waar ik verliefd op ben…
Ik gaf jou mijn gedicht, en dat ging over mijn gevoel.
Zei jou dat ik van jouw houd, jij las de woorden 1 voor 1.
Jij snapte precies wat ik bedoel.
Jij houd niet op die manier van mij, maar we hebben veel gemeen.
Je voelt precies weer de dingen zoals jij je vroeger voelde.
Vol onzekerheid, en het bange gevoel kwam weer boven.
Jij stelde me vragen, en wist precies wat ik bedoelde.
En zei dat ik in mezelf moest geloven.
Je wou mij helpen met alles wat je kan doen voor mij.
Nu ben jij iemand waar ik terecht kan, met hetzelfde probleem als de jouwe.
Jij maakte mij hiermee zo erg blij.
Voor jou is het geen probleem meer, maar voor mij is het nog een raadsel en ik zal altijd van je blijven houwe.
Mijn hartslag die zo hard gaat als maar kan, vol emoties.
Jij waar ik alles aan mag vertellen.
Jij die zo voor mij openstaat vind ik fantastisch.
En je hart voor mij open zal stellen.
Ik vind het prachtig hoe jij je voor mij open stelt.
Jou gevoelens doen mij laten weten dat ik niet de enige ben.
En me je verhalen over je jeugd verteld.
Niet iemand waarvoor ik weg ren…