De liefde,
Is nog niet opgebrand
want zijn in elkaar armen geland
vol liefde nam jij mij in je armen
je deed iets om mij te verwarmen
We houden nog steeds van elkaar
misschien wel een ruzie hier of daar
maar toch weten wij, elkaar te vinden
en zijn we gebonden aan elkaar in het verbinden
Niets houd ons nog tegen
gelijk hoe zwaar zijn de wegen
altijd zal ik van je houden
samen zullen we verder bouwen
Ik zie je graag
zeg het extra traag
want ik meen het echt
neen, ik ben geen knecht
Ik zie jou heel erg graag, mijn schat!