Ik heb geen oog dicht gedaan,
Kon gewoon niet slapen,
Niet stoppen met aan je te denken..
Ik was echt moe,
En ziek..
Maar ik kon niet slapen.
Ik wou een lange slaap,
Voor eeuwig,
'De dood' zoals ze het noemen,
Of 'zelfmoord',
En dan ben ik 'emo'?
Ja misschien ben ik dat wel,
Laat ik het dan maar zijn..
Ik weet beter,
Ik ben beter!
Maar ze snappen me niet,
Lachen met me, omdat er anders,
Met hen gelachen word,
Ze zijn gewoon..
Net als mij?
Ze zijn net als mij,
Maar willen het niet toegeven,
Doen zich niet zo voor,
Ze durven zich gewoon niet zo voor te doen,
En zetten een masker op,
Maar achter elk masker,
Schuild een gezicht.
Ben jij anders?
Had je gewoon je masker even afgezet?
Gaf je toe,
Maar werd het je te veel?
Wel, het is bij mij al lang te veel geworden,
Ik wil geen masker,
Ik wil mezelf zijn!
Maar het mag verdomme niet!?!
Ben je terug een van hen geworden,
Of wou je niet zoals mij zijn?
Misschien wou je me gewoon pijn doen,
Belachelijk maken,
Maar ik ben nog steeds anders,
Als weinige!
Dat weet jij ook..