Prijzen stijgen
Het is niet zo dat de prijzen stijgen,
wel nee zolang we nog kunnen rijgen.
Knopen we de eindjes aan elkaar,
alleen de maanden duren wat langer
dit jaar.
Het is niet zo dat we op een houtje
moeten bijten, wel nee onze tanden
gaan eerder slijten. We kunnen het
nog steeds vertellen, het zijn de
maanden die versnellen.
Het is niet zo dat we meer moeten
betalen, het loon krimpt en dat is
balen. Nog even en we houden op z`n
minst, een halve maand over en dat
is winst.