Sorry..
Mijn hart doet zeer,
Een scheur..
Meerdere scheuren,
Alsof er stukken vlees met kracht vanaf gerukt zijn,
En zij,
Zonder het te willen,
Of weten,
Heeft een stuk gehouden.
Niemand verlaat mij hart,
Dus zij ook niet,
Maar begrijp alsjeblieft,
Dat dat ene stukje,
Dat je in je hand houdt,
Mij pijnigd,
Als wij samen zijn.
Oudejaarsmeisje,
Laat mij helen over de tijden,
En eens zal ik de jouwe zijn,
Op de manier die jij wilt.
Oudejaarsmeisje,
Nog een fijne verjaardag, en een gelukkig nieuw levensjaar.
Sorry..