Je hebt een plaats in ons hart,
En dat is voor mij en de rest van de familie een grote start!
Je kon er niet meer zijn,
want anders had je je hele leven pijn.
En had je elke dag te veel drukte om je heen,
en als het zo je hele leven moest,
zag je op een gegeven moment alleen nog maar een grote zwarte steen!
Ik zou veel aan je blijven denken.
Lieve daphne, ik ben blij dat we jou een plaats bij God konden schenken!!!!