je zal altijd mijn valentijn zijn
un onbereikbaar persoon ja dat ben jij
maar in me hartje zal jij altijd zijn
jij met je stem en je lach
jij weet zeker dat ik jouw erg mag
maar jij mag mij ook
dat zie ik aan je ogen ze glinsteren
en worden klein of is dat maar gein hahahaha
het enigste wat wij van elkaar kunnen
dat is dromen en dat zonder pijn
owowowow me valentijn kon je maar altijd de mijne zijn