Mijn gedichtenbundel komt uit.
Dat was het besluit,
van de uitgeverij Boekscout,
die blijkbaar van mijn gedichten houdt.
Het gaat over psychiatrie en psychisch lijden,
maar ook over liefde en hoop,
Gedichten over geloof en het verblijden,
maar ook over het leven zo overhoop.
Als iemand interesse in mijn bundel heeft,
of hij/zij zijn of haar email-adres aan mij doorgeeft,
Geniet en ervaar,
Sommige zullen mooi zijn, andere zwaar.
Ik heb het uit mijn hart geschreven,
Opdat de gedichten echt gaan leven.
Mijn best gedaan, mijn gevoel erin,
en deze gedichtenbundel,
mijn eerste,
mijn echte
mijn eigen,
gedichtenbundel is pas het begin.
*dus als je interesse hebt,
geef je emailadres door aan dark-secrets@live.nl,
of een berichtje
en dan krijg je een bericht hoe je hem kan bestellen,
bij voorbaat dank,
rebecca jansen,
groetjes freaks*