ik doe chill alsof het me niks interesseerd
maar binnen is het de pijn die overheerst
verdriet en ik mis verlangen
tranen over me wangen
tranen in m'n hart
daar waar ik ze nooit had verwacht
ik wou dat ik terug kon in de tijd
dan had ik je laten gaan
nu ben ik je voor altijd kwijt
ik kan het niet weerstaan
om aan je te blijven denken
al m'n aandacht aan je te schenken
al mijn liefde aan je te geven
was je nu maar bij me gebleven
jou liefde is geweest, en zal nooit meer komen
maar niemand weerhoudt mij ervan
om 's nachts nog van je te dromen