Was ik maar een teddybeer,
een teddybeer van jou.
Vol met tranen van verdriet,
die ik dan bewaar met trouw.
Alleen ik ken dan de pijnen,
die ik neem met slag & stoot.
Ook liefde ken ik van dichtbij,
hiermee verdien ik dan mijn brood.
Een teddybeer zijn is een mooie baan,
en deel je soms een leven lang.
Ik bescherm je dan voor altijd,
want ik ben echt nooit bang.
Het verliezen van je teddybeer,
geeft een pijn die heel slecht slijt.
Denk niet te licht over een teddybeer,
want een teddybeer is voor altijd.
Met jou zal ik dan de dagen slijten,
en troost je dan heel zacht.
Naast jou zal ik dan slapen,
en verwarm je dromen in de nacht.