de tranen springen in mijn ogen,
het afscheid is helaas gekomen.
De tijd dat we samen waren zal ik nooit vergeten,
met dit gedicht zal ik het je laten weten.
Samen konden we lachen,huilen,zingen,plezier maken en nog veel meer,
met dit gedicht doet mij hartje heel zeer.
We gaven elkaar steun en hulp,
samen waren we net een mooie tulp.
Als ik naar huis moest verheugde ik me op de volgende dag,
ik verheugde me om dat ik je dan weer zag.
ik kan je vertrouwen en alles zeggeb,
jij zou nooit iets door vertellen.
een betere vriendin is er niet,
kijk maar eens rond je vind er geen zoals je ziet.