Wordt wakker van je duistere zelf,
de slimmen zullen je wel verlichten.
En de mensen die er van houden
om met hun vingers te trommelen
zullen wel op de jouwe tikken.
Doe je ogen open uit je slaap
waarin je was verloren, verdwenen.
Dromen die je binnenste doden
en vervolgens niet meer onthouden kunt
omdat ze de (jouw) benen nemen.
Stop nu met ondeugdelijk te rusten,
je maakt alleen het samenleven kapot.
Op anderen rekenen kun je wel laten
die zullen zelf hun winst wel tellen
als ze je weer eens hebben bedot.