Kailani,
allerliefste kleine meid
jij die met je charme steeds weer
ons hart verblijdt
weet je nog...no stress en even shaken
dat kan voor een poos alle ellende doorbreken.
Het doorzetten van je tandjes
het verdriet en de pijn
je moetie wou je troosten
maar kon er helaas niet voor je zijn.
Je eerste stapjes in deze wereld
zijn ook aan ons voorbijgegaan
ik ben heel trots op jouw
je hebt het in je eentje gedaan.
Het zal nog even duren
voor we elkaar weer zullen ontmoeten
daarom stuur ik dit gedicht
mijn liefdevol hart
en heel veel warme groeten.
Moetie
25-01-2009 West-Africa