Als ik terug kon gaan naar toen,
Toen je me nog graag zag,
Dan zou ik je zeggen,
Dat enorm veel om je geef,
En echt nooit meer kwijt wil..
Want ik besef,
Nu,
Nu veel te laat,
Nu jij mij niet meer graag ziet,
En me hebt laten zitten,
Dat ik je graag zie..
Veel te graag
Ik twijfelde al die tijd,
Over mijn gevoelens voor jou,
En nu,
NĂș zie ik je dan graag..
Ik wil het je ook zeggen,
Maar wat maakt het nu nog uit..
Het is gedaan..
Waarom moeten dingen altijd zo gaan,
Verkeerd..
Ik geef echt om haar,
Na al die pijn die,
Die nog steeds niet over is,
Die zij mij heeft aangedaan,
Het feit dat ik beter ben dan haar..
Het maakt me niet uit,
Omdat ik om haar geef,
Echt om haar geef,
Nu..
Nu het gedaan is..
(Het maakt niets uit,
Of ik het nu zeg,
Of niet,
Het is te laat nu..
Het is gedaan..)