Het pad word wazig
Mijn hartslag verdubbeld
Smekend om geduld
Dit te kunnen overwinnen
Maar het breekt me
Als ik sterk ben
Me onder mijn deken verstop
Huil ik waar niemand het ziet
En aan wie zou ik dit verhaal moeten vertellen?
Badend in het zweet, niet slapen
Wel zweven, maar enkel door verdriet
Ken ik mijn fouten
Maar die van de ander blijven verborgen
Zodat alleen ik overblijf