wanneer eenzaamheid je hart totaal verlamd
een gevoel alsof alles verkrampt...
je van niemand geen kritiek meer wil horen
en wenste dat je nooit was geboren...
kijk dan even in de ogen van je hond...
die liefde voor jou slaat je meteen tegen de grond
al val jij in het donkerste gat...
voor je hondje ben jij zijn liefste schat
zoveel mensen ken ik hier in het rond...
hun grootste geschenk,is een hond of een kat
het helpt ze door eenzaamheid en verdriet
verlaten door de mensen,t'is alleen het diertje die het ziet