ik voel me machteloos,
op dit soort momenten zal ik willen verdwijnen,
om bij die gene te zijn,
waar ik zo veel van hou.
Ik voel me zwak,
ik wil bij jou zijn,
jou steunen in de moeilijke tijden,
jou nooit meer verlaten,
in de donkere nachten lig ik wakker,
denkend aan jou hoe ik je ken helpen,
hoe ik je leven weer gelukkig kan maken,
en je weer kan opvrolijken voor altijd.
Ik kijk naar buiten,
voel de wind door me haren gaan,
en de wind fluisterd jou naam,
de naam die ik altijd in me Hartje bewaar.
Schatje ik hou zo veel van jou(L)