De dag ging weer te vlug voorbij
Een uurtje of 8 genoten van jou aan mijn zij
Jammer genoeg kwam het afscheid er weer aan
Ik moest je weer voor eventjes laten gaan
Mijn gevoel lag anders dan de andere malen
Langzaam begonnen mijn gedachten af te dwalen
Wij twee terug samen en toch apart
Het knaagde enorm aan mijn hart
Ik kijk uit na de dag dat wij terug een zijn
Zodat we weer even verlost zijn van deze pijn
Ik tel echt af na de dag
Dat ik terug in je armen liggen mag