mijn kind in curacou
heeft hoge koorts
daar ligt ze nou
in zo'n warm land
om in het ziekenhuis mee te lopen
en is zelf daar nu ziek beland
krijg mailtjes van mijn ex
gewoon iets geks
hoop dat ze vrijdag weer hier is
want weet niet hoe het daar in het ziekenhuis is
maar ze had gelukkig wel de dingen gedaan
dingen waar ze voor was gegaan
ook met dolfijnen gezwommen in zee
ze ging uit haar dak
maar hoop niet dat ze heeft de dengue
zodra ik dat hoor
ga ik haar halen
want het is mijn kind
daar ga ik voor
en anders haal ik haar vrijdag vanaf schiphol
en als ik haar zie ben ik superdol
en anders moet ze daar nog blijven
maar dan ga ik haar halen
laat haar daar niet achterblijven
want met die koorts mag je niet vliegen
zal hopen dat het niet zo is
dan ga ik erheen
samen met haar vriend
om haar mee te nemen weer naar nederland
het land waar ze hoort
en haar studie mag afmaken
zoals het behoort