Ik ben verdwaald in het donkere bos..
geen pad meer te vinden alleen mr wat verrotte mos.
Ik loop steeds dieper het bos in...
steeds verder van het pad ik zoek en zoek mr het heeft toch geen zin.
Ik ben verdwaalt en kom er niet meer uit...
Ik rust even wanneer ik mijn ogen sluit.
Maar ik wordt toch weer wakker in het donkere bos..
op de zelfde plaats bij eht verotte mos.
Hoe meer ik zoek hoe verder het is..
ik gok welke kant maar het is altijd mis.
Mijn hoop is weg ik geef het op ..
ik vind het toch niet meer nee echt ik stop.....