Kijk eens......
Ik schrijf soms gedichten
Dat vind ik fijn
Even mijn hart kunnen luchten
En als ik dat doe met schrijven
Dan doe ik niemand pijn!
Je mag ze lezen
Dan kijk je even in mijn hart
Je mag ze alleen niet meenemen
Want ze zijn soms nogal hard
Je mag er mee wegdromen
Ook dat vind ik fijn
Veroordeel alleen mijn gedichten niet
Doe je dat wel, dan doe je me pijn
Dat ik me naar je open stel
En dat je mijn gedichten lezen mag
Soms hoop ik dat ik wat bereik
Al is het maar een glimlach
Ik schrijf soms gedichten
Dat vind ik heel fijn
Even het opschrijven van mijn gedachten
Zodat mijn hoofd even leeg mag zijn