Vriendschap is een goed gevoel,
Van vrienden heb ik een heleboel,
Aardig zijn is mijn doel.
Zonder vriendschap zou ik niet kunnen leven,
Zonder vriendschap zit ik te beven,
Het is goed dat mijn vrienden mij vriendschap geven.
Ze ondersteunen me,
Ik kan niet zonder ze!