Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Het laatste hoofdstuk
ze gaan en komen
mensen in je leven
de een vertrekt
met veel bombarie
een andere in stille tred
maar steeds weer
wordt er een
hoofdstuk gesloten
steeds dikker wordt
het levensboek
maar het hart
steeds iets kleiner
omdat het bij ieder vertrek
van hen om wie geef
ongeacht de reden
zijn ze dood of nog in leven
een klein stukje sterft
maar zo is het leven
mensen komen en gaan
tot het laatste
hoofdstuk is geschreven
christa
Over dit gedicht
Auteur:
christina
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
29 januari 2009
Thema's:
[Leven]