zoveel tranen over mijn gezicht
Zoveel verdriet in mijn hart,
zoveel tranen over mijn gezicht.
Ik denk aan de eerste keer dat we elkaar zage,
we waren meteen voor elkaar verzwicht.
Zo gelukkig samen, elke dag,
we waren altijd bij elkaar.
Het idee, dat je nooit meer terug komt,
voelt zo ontzettend raar.
Ik kan niet beseffen dat je weg bent,
mijn verstand komt daar niet bij.
Eerst was het nooit 'jij' of 'ik'.
eerst was het altijd 'wij'.
Je zal nooit uit mijn hart gaan,
ik sluit mijn hart nu dicht.
Zoveel verdriet in mijn hart,
zoveel tranen over mijn gezicht.