Mijn poëzie
Mijn poëzie is mijn hoofd.
't zijn mijn tranen.
't is het vertellen van allerlei dingen.
Mijn poëzie is mijn denken.
't is de ziel, die mij doet spreken.
't is soms smart, 't is nu en dan verlangen,
't is meestal vreugde.
Mijn poëzie is mijn liefde.
't zijn de vallende sterren aan het firmanent.
't is de maan en de zon aan de Hemel.
Mijn poëzie is naakte vrijgevigheid.
't is onbevreesd om mezelf bloot te geven.
't is wat me standvastig maakt, in het leven.
Mijn poëzie is niet echt te bedaren.
't is het bloed dat bruist door mijn aderen.
't is de sprankeling van mijn zijn.
Mijn poëzie is hoop.
't is het vertrouwen in de toekomst.
t'is eerlijkheid en toont hoe ik echt ben.
t'is veel zeggen met weinig woorden.
't is mijn liefde voor bloemen, planten ,
dieren en allerbelangrijkst voor mensen!
Bontkat