De 4 elementen
Vuur
Daar ben je dan weer
Gelijk sta ik in vuur en vlam
Gelukkig doet het geen zeer
Al ben ik wel vleugel lam
Aarde
Dus met beide benen op de aarde aangekomen
Slaat verliefheid om in houden van
Maar ik blijf wel over je dromen
Want dat is beter dan
Lucht
Snakken naar lucht
Omdat je tegen me praat
En soms sloeg ik dan op de vlucht
Maar dat is iets wat ik nu wel laat
Water
Maar gooi in mijn gezicht geen koud water
Door te praten over spijt
Bespaar me deze flater
Dan heb je een plek in mijn hart voor altijd
Natuur
Jij bent de elementen in mijn natuur
Ik kan niet zonder jou
Jij bent mijn water, lucht, aarde en vuur
Dat is de reden waarom ik van je hou